Priser

Ydelse:

Pris:

Tid:

Spædbørn og børn, 0-9 år

300kr

30 minutter

Ung, 10-15 år

400kr

60 minutter

Voksen 60 minutter

500kr

60 minutter

Voksen 120 minutter

800kr

120 minutter

Vejledning til hvilken tid du skal booke, når du benytter dig af online booking:
Jeg bestræber mig på at overholde tiden, men forvent at tiden kan gå +15 minutter ud over den aftalte tid. Særligt den første gang vi ses bruger vi lidt ekstra tid til samtale. 

Du vælger hvor lang tid du vil investere i den bookede aftale. 60 minutter eller 100 minutter. 

- Måske er din tid knap og måske ved du at du ikke tåler ret meget stimulering, og så vælger du en kort tid. Kranio-sakral terapi vi ofte være passende med 1 time. 

- Måske ønsker du at gå mere i dybden og eksempelvis ønsker at inkludere en kinesiologisk afbalancering, hvor jeg tester din krops energisystem, chakrasystemer og organreflekser. Det vil sige at jeg er mere undersøgende på, hvad det præcis er din krop kalder på, for at du kan komme tilbage i balance. Så booker du en lang tid.


Præcis hvad vi skal bruge tiden på, aftaler vi når du kommer, og jeg overskrider aldrig grænsen for hvad din krop kan holde til. Jeg tilpasse tiden således at du får mest muligt ud af den tid vi har sammen. 

Du er altid velkommen til at notere særlige ønsker i kommentarfeltet på din booking.


I min klinik er der altid plads til en lille snak inden du hopper på briksen.
Der er afsat ekstra tid af til bleskift og amning, og til at man som nybagt mor kan komme lidt for sent, uden at det går ud over den tid vi har sammen. 

 Hvor ofte skal vi ses?

Det er helt individuelt hvor mange behandlinger der er behov for, for at afhælpe din problematik. Ved Kranio-sakral Terapi, anbefaler jeg typsik 3 behandlinger med et interval på 8-14 dage imellem behandlingerne. Herefter vil du have et godt indtryk af hvordan det gør en forskel for dit symptom. Det er ikke sikkert at vi er i mål på 3 behandlinger.
Laver vi en mere dybdegående behandling hvor kinesiologi indgår, så afslutter vi behandlingen af med at teste på din krop hvornår det vil være optimalt for dig at få en opfølgning. Her vil intervallet ofte være et sted mellem 4 og 8 uger.  

Jeg modtager mobilepay og kontanter. Din faktura bliver sendt til dig på din mail.


Udeblivelse og afbud: Afbud meldes på sms 26821679 senest kl.18 dagen før behandling. Ved udeblivelse betales der fuld pris.

Nogle sundhedsforsikringer / forsikringsselsskaber betaler helt eller delvist for behandlinger. Tag selv kontakt til dit selskab med henblik på refusion.


Jeg udsteder gavekort, enten online eller fysisk gavekort til afhentning.